Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.01.2013 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Viialan teatteri (Viialan Työväennäyttämö ry)  y-tunnus 1497345-2. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä Viialan teatterin lippukaupasta.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse automaattisen vahvistuksen tai laskun valintanne mukaan.

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Verkkomaksu

Voitte maksaa tilauksenne verkkomaksuna. 

Checkout on teille turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Ennakkomaksu

Voitte valita ennakkolaskun joko sähköisenä tai perinteisen postin välityksellä lähetettynä. Sähköinen lasku lähetään automaattisesti tilauksen teon jälkeen. Postin välityksellä lasku on teillä 2-3 päivässä.

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. 

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 7 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta. Tilaus raukeaa, mikäli maksua ei makseta 3 v ennen esitystä. Möhemmin tehdyissä tilauksissa aika on 1 vk.

Postiennakko

Postitamme tuotteet noin 1-2 vuorokauden päästä tilauksesta. Tilauksen loppusummaan lisätään postiennakkomaksu.

Maksu teatterin ovimyyntiin

Voitte varata myös lippuja teatterin ovimyyntiin ja maksaa ne teatteriin saavuttaessa. Huomaattehan että liput on lunastettava 15 min. ennen esityksen alkua! Vain alle 60 euron tilauksia!

Ryhmät

Viialan teatterilla yli 10 hengen ryhmä saa ryhmäalennuksen (-10%). Valitse maksutavaksi "Ryhmä"  ja toimitustavaksi "Ryhmä". Tilauksen saavuttua meille laskemme varaukseen alennuksen sekä mahdolliset vapaaliput (yli 20 hengen ryjmästä 1 vapaalippu ja yli 40 hengen ryhmästä 2 vapaalippua). Tämän jälkeen lähetämme laskun ryhmänkerääjälle.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. 

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Viialan teatterin lippukaupan etusivun "Ajankohtaista"- osassa.